RÓLUNK

Szent Jakab Ház


Vendégházunk Szent Jakab apostolról, a Pannonhalmától 40 km-re álló, egykori lébényi bencés apátsági templom védőszentjéről kapta nevét. A település egyik legeldugottabb pontján, a zárt Cseider völgyben álló szállás- és közösségi épületek elsősorban osztályok, ifjúsági csoportok, táborok, zarándokcsoportok számára készültek, de jól szokták érezni magukat nálunk a családi találkozók, alkotótáborok, céges kirándulások, tréningek, kurzusok résztvevői is. A nagyméretű külső és belső terek tűző napban és csepegő esőben is alkalmasak a közös foglalkozások, játékok megtartására. A vendégház alkalmas kiindulópontja lehet a Pannonhalmi Főapátság lelki és kulturális értékeit felfedezni vágyóknak. Az egyszerűen, de igényesen berendezett hálóhelyek és közösségi terek, a természet szépsége, és nyugalma mind a hozzánk érkező egyéni és csoportos vendégek békéjét és pihenését szolgálják.

 

Lakóterek


Épület Szoba Teakonyha Vizesblokk
ágy Zuhanyzó WC
normál emeletes
A épület 6 2 2 van van van
6 2 2 van van van
1 1 van van
van
B épület 16 8 - 2 db 2 db
2 2 - van, akadálymentes van, akadálymentes
C épület 16 8 - 2 db 2 db
2 2 - van, akadálymentes akadálymentes
D épület 16 8 - 2 db 2 db
2 2 - van, akadálymentes van, akadálymentes

 

Étkező

Az étkező jól felszerelt teakonyhája az egyénileg érkezőket szolgálja.

Vállaljuk 16 fő feletti csoportok, névnapok, születésnapok, ballagások, vállalati rendezvények, kirándulások, osztálytalálkozók, osztálykirándulások, egyéb rendezvények, étkezésének lebonyolítását, előzetes bejelentkezés és egyeztetés után.

 

Közösségi tér

Közösségi terünk befogadóképessége maximum 70 fő (a terem berendezésétől függően), felszereltsége és adottságai alkalmassá teszik, céges rendezvények, kiállítások, tréningek, fogadások és találkozók megszervezésére.

 

Nyitvatartás

Az év minden napján, kivéve december 23. és január 2. között és nagycsütörtöktől húsvét vasárnapig.

 

 

 

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező